Auto Geebelen, uw Citroën-concessiehouder – óók voor tweedehandsauto’s (Limburg)

 

 

 

Citroën, de betrouwbare keuze

Op zoek naar een mooie én handige familiewagen – of net naar een gestroomlijnd directievoertuig? Wilt u met uw zaak een praktische, krachtige en veelzijdige bestelwagen aankopen? Breng dan snel een bezoek aan Auto Geebelen, uw Citroëngarage aan de Maaskant (Limburg).

Wij beschikken over het complete Citroënassortiment, van personenwagens tot bedrijfsvoertuigen en bestelwagens. Kom langs en ontdek onze vriendelijke service, betrouwbare aanpak en correcte prijzen.

Voor al uw technische en carrosserieherstellingen

Garage Auto Geebelen is al sinds 1984 gespecialiseerd in het onderhoud van en herstellingen aan Citroënwagens. Klein ongelukje gehad of laat uw boordcomputer het afweten? Onze experts voeren uw technische en carrosserieherstellingen uit tot in de kleinste details. In ons eigen atelier zorgen we voor een feilloze herstelling van al uw schadegevallen. Uiteraard lichten we u in over de kostprijs van een herstelling vóór we die uitvoeren. Wij garanderen u een eerlijke aanpak in vertrouwen.

Uw tweedehandse Citroën

Zoekt u een tweedehandswagen waarop u kunt rekenen? Eentje die perfect binnen uw budget past én die aansluit bij uw leven? Auto Geebelen heeft dé Citroënwagen in huis voor elk budget.

 

Ook wanneer u geen nieuwe wagen wilt kopen, is een bezoekje aan onze garage de moeite waard. Onze ruime collectie aan perfect onderhouden tweedehandsauto’s biedt voor ieder wat wils. Mooie en praktische bestelwagens of de gedroomde familiewagen? Wij hebben hem voor u.

Kom vandaag nog langs bij Auto Geebelen, uw Citroen-concessiehouder aan de Maaskant (Limburg).

- CONTACT -

 

Showroom

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten
 

Werkplaats

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten
 Bereken route